Followers

Tuesday, May 27, 2008

REVOLUTION #3

STRAIGHT AFTER SUKMA TERENGGANU,I WILL FLYBACK TO MELBOURNE AND PREPARE FOR THIS RACE..THIS RACE LIKE PRE-OLYMPICS..NOT IMPORTANT RACE BUT STILL IMPORTANT..HURHH???CAMNE TUH..RACE NIH CAM NAK TGK OUR LEVEL AR CAMNE BEFORE FLY TO SPAIN FOR TRAINNING CAMP..SO AFTER RACE NIH,COACH WILL DECICDE LER PAPE2 YANG PATOT..ADIOSS

SUKMA TERENGGANU 2008



Patot or x aku balik sukma??ermm..honestly mmg xpatot ler..aku kalau bleh nak kasik peluang SUKMA ni kat bakat2 baru kat state2 tuh..camne aku masuk SUKMA yang lepas2 as ‘anak ayam’..tapi,aku ade tugas besar,tanggungjawab besar beb..tuk rakyat negri TERENGGANU..aku harap ngan khadiran aku nih,sasaran 35 pingat emas akan tercapai..31hb aku flyback ke MALAYSIA then amik connection flight ke Ganu tros then sane xtaw ler ape citer laks..dgr ura2 aku kena pegang bendera time opening ceremony nnti..durhh..papepon,aku akan wat yang terbaik untuk rakyat negri TERENGGANU

AUSTRALIAN FOOTBALL LEAGUE(AFL)





Last weekend..John and Vicky tlah dapatkan tiket Australian Football League aka AFL tuk kitorang sumer..before this just layan kat tv jerk..skang dapat oportunity tgk live..fuhh..besh2...tanx lot to John and Vicky..game arituh between WESTERN BULLDOGS against NORTH MELBOURNE..we all nye team WESTERN BULLDOGS...mmg enjoy giler ngan game tuh..tuff giler n dramatic giler..team same2 kuat..unfortunately,team kitorang kalah ngan last trial jerk..ermm..wut to do..papepon..enjoy giler..

Tuesday, May 13, 2008

FIRST ENDURANCE FOR POCKETROCKET



FIRST ENDURANCE is safe and also a legal sports nutrition products which actually developed for helping endurance athletes to optimize their performance...ermmm..i m using the FIRST ENDURANCE products for about few months and it s so amazing..FIRST ENDURANCE has proved by keeping me going during long days in the saddle..this product also give the fastest recover ever so i don't worry that much to start my afternoon track session back again after i had my full gas riding at the beach in the morning..anyway, to all endurance athelets, i recommend you guys to make sure that FIRST ENDURANCE with you...i repeat,make sure u use FIRST ENDURANCE..thanks a lot to MR.ADILI,MALAYSIA'S DISTRIBUTOR and thanks a lot to FIRST ENDURANCE ...

for any information regarding the product u guys can contact MR.ADILI(as_adili@yahoo.com)or visit the website WWW.FIRSTENDURANCE.COM

Saturday, May 10, 2008

OAKLEY SPONSORED MALAYSIAN SPRINTER TRACK TEAM



Malysian Track Cyclist With Their Oakley Eyewear During The Incentive Award From PKBM




Wahh..wahh..is it true??haaa..ni nak habaq mai..OAKLEY MALAYSIA had sponsored rider2 track cycling malaysia yang telah melayakkan diri ke Olimpik Beijing 2008..the riders are MOHD AZIZULHASNI AWANG,MOHD RIZAL TISIN,MUHAMMAD EDRUS YUNOS dan FATEHAH MUSTAPA..as we all already know,OAKLEY is so famous with their kewl eyewears and lot more awesome stuff..Malaysian Sprinter Track Team wanna tanx a lot to OAKLEY and also OAKLEY MALAYSIA..not to forget to eugene for his kindness...kewl bro ever..so with diz kewl eyewears, my vision will be more clear and nothing can block my eyes concentration while racing ..hopefully with diz OAKLEY stuff,i will manage to grab any medal in da precious Olympic Games ..who knows rite....please pray for my successful so do my others teammate.. adios amigos..

Saturday, May 3, 2008

TRIBUTE TO DA OLDSKOOL


Ni la bike yg aku gune time first2 kayuh dulu..first2 kayuh mountainbike..b4 kayuh mountainbike aku kayuh beskal nyamok(femes giler kat ganu)..cam beskal drag ar..beskal ni arwah abah aku yg adiahkan kat aku coz dapat 4A 1B time UPSR..arwah abah tanye nak ape adiah,aku ckp nak beskal..dah mmg giler beskal..jiwa beskal..dapat jer beskal ni,xtunggu lame,trus aku redah bukit kat kampong Pak Sabah a.k.a tempat trainning aku time tuh..tapi guner beskal ni xlame sgt..aku beli beskal second hand ngan budak senior kampong aku time tuh berharga lebey kurang RM600..kire beskal tu ok sgtler bg aku time tuh..hepi bebenor ler..duit pembelian tu??hasil kutipan duit raye aku..hahaha..sumer sdare mare sumer bagi lebey duit raye kat aku coz UPSR aku paling ok dari spupu2 sumer..so sume jelez..hehehe..papepon,tanpa beskal nih,aku mungkin tak akan sampai ke tahap nih..jasamu tak dikenang..tapi kenapa beskal ni jadi camnih???haaaaa...korang tanyer ler racing gurl jalan Alur Tembesu a.k.a Ezanie Sofea a.k.a adik aku yang degil..slepas aku memberi kepercayaan tuk die amik alih senjata hikmat aku nih..die lunyaikan camtuh..huhuuhu..degil tol adik aku sorang nih:)..burok bebeno rupa beskal ni skang plus ngan kretiviti si Ezanie ni tukar rim kecik kat depan..urghhh kecian beskalku

Thursday, May 1, 2008

Appreciation



Slepas kejayaan demi kejayaan..akhirnya namaku ditempa dipersada dunia..cewahhhJ huhuhu..after prestasi yg amat membrangsangkan di Kejohanan Lumba Basikal Asia Nara Japan(ACC)..dan juga kelayakan dalam 3 acara di Sukan Olimpik Beijing 2008..aku tlah menerima penghargaan demi penghargaan dari pelbagai pihak..penghargaan yang diberi ini bukan saja menaikkan lagi semangat aku malah membuatkan aku terasa dihargai dengan penat lelah dan pengorbanan aku selama ini untuk menaikkan martabat sukan tanah air..ribuan terima kasih aku ucapkan kepada semua pihak yang banyak membantu dalam perjalanan karier aku inihhh...
Skim Insentif Yang Diterima:
Majlis Sukan Negara(NSC)
Majlis Olimpik Malaysia(MOM)
Persatuan Berbasikal Kebangsaan Malaysia(PKBM)
Majlis Sukan Negeri Terengganu(MSNT)

Sumbangan Individu:
En Rosdi(Pengarah Majlis Sukan Negeri Terengganu)
Dato Sidi(Presiden Lumba Basikal Negeri Terengganu)
En Matulidi(Ahli Parlimen Dungun)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Azizulhasni @ youtube

Loading...