Followers

Saturday, May 3, 2008

TRIBUTE TO DA OLDSKOOL


Ni la bike yg aku gune time first2 kayuh dulu..first2 kayuh mountainbike..b4 kayuh mountainbike aku kayuh beskal nyamok(femes giler kat ganu)..cam beskal drag ar..beskal ni arwah abah aku yg adiahkan kat aku coz dapat 4A 1B time UPSR..arwah abah tanye nak ape adiah,aku ckp nak beskal..dah mmg giler beskal..jiwa beskal..dapat jer beskal ni,xtunggu lame,trus aku redah bukit kat kampong Pak Sabah a.k.a tempat trainning aku time tuh..tapi guner beskal ni xlame sgt..aku beli beskal second hand ngan budak senior kampong aku time tuh berharga lebey kurang RM600..kire beskal tu ok sgtler bg aku time tuh..hepi bebenor ler..duit pembelian tu??hasil kutipan duit raye aku..hahaha..sumer sdare mare sumer bagi lebey duit raye kat aku coz UPSR aku paling ok dari spupu2 sumer..so sume jelez..hehehe..papepon,tanpa beskal nih,aku mungkin tak akan sampai ke tahap nih..jasamu tak dikenang..tapi kenapa beskal ni jadi camnih???haaaaa...korang tanyer ler racing gurl jalan Alur Tembesu a.k.a Ezanie Sofea a.k.a adik aku yang degil..slepas aku memberi kepercayaan tuk die amik alih senjata hikmat aku nih..die lunyaikan camtuh..huhuuhu..degil tol adik aku sorang nih:)..burok bebeno rupa beskal ni skang plus ngan kretiviti si Ezanie ni tukar rim kecik kat depan..urghhh kecian beskalku

1 comment:

che wan wani said...

gd luck lah..
dr dlu awk memang aktif sukan kan semenjak sekolah rendah batu 48 lg kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Azizulhasni @ youtube

Loading...