Followers

Sunday, February 3, 2008

PLAN HARI MINGGU






Bowling..tu lah aktiviti kitorang minggu nih..walaupun aku sdikit malas mulanya..rase nak duk umah jer lepak layan dvd ker surf it ker or layan tv jerk..tapi semalam da janji ngan abd adili nak layan bowling so kena tunaikan..xbaek mngkir janji..dosa..
Peserta2 bowling adalah seperti berikut:
Abd adili->kesunyian kerana Kak Tasha ade presentation studynye bout 5hari..bjauhan
Rizal@cheese ->amat bersemangat setelah lame tak sentuh bola bowl ni katenye
Edrus@deigo ->hanya turut maen walaupun kurang mahir ujar beliau
Azizul@aku ->layan jer+bsemangat gak cuz lame xmaen dah benda alah ni
Fateha@mangsa ragging ->”aku dok rajin maen natang ni”..fateha berkata

Pengadil2@tukang perhati@penonton terdiri drp:

Junaidi ->tidak turut serta krn mngalami kecederaan tulang blakang+nak telefon emaknya
Wawa ->pengadil yang adil lagi saksama,sume org die sokong

Berat bola yang digunakan oleh kami:
10,11,12,13,14

Permainan:
Abg adili ->nampak mcm otai,katenye slalu main time kat state dlu
Rizal ->bermula agak perlahan di 1st game but tunjuk belang di 2nd game
Edrus ->1st game beliau target bola ke longkang 2nd game baru dpt rentak
Fateha ->1st dan 2nd game maintain jer..40% balingan strike ke longkang

Kesimpulan:
Semua enjoy hari ni+kekembongan kerana togak 2gelas besar coke yg terpaksa beli untuk dapatkan 2frame game..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Azizulhasni @ youtube

Loading...