Followers

Wednesday, May 5, 2010

Beli daging






Life as a husband...
After training,aku pergi beli barang2 dapur ...
Alkisah.terjumpa kedai Halal Meat yang baru di mana menyajikan segala jenis daging halal yang sudah tentu susah nk jumpe kat Malaysia..Wife aku dari dulu asik nk makan kangaroo je!!
Nak di jadikan cerita,ade jual daging kangaroo dkat kedai tu...bukan saje daging kangaroo..
arnab,burung merpati,burung puyuh...anak buaya...hahahahaha....the owner of the shop quite friendly..boleh buat2 lawak pulak dkat aku...so recommended la kepada sape2 yang nk try merasa makan kangaroo halal..silalah datang ke kedai dkat Sydney Road ni!!
Smalam,Junai & Pokcik masak arnab masak kicap....perghhhhhh!!daging die manis wa ckp lu!
Elok jugak untuk kayuhan ..hehehe

3 comments:

dayangredzuan said...

huish sodap bonar tu..

Mahadhir said...

apa address + nama kedai tu joe?

kueh bakar said...

owoh...warna pink luo mu....ekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Azizulhasni @ youtube

Loading...