Followers

Friday, July 4, 2008

Valencia Velodrome




Haaaa..korang tengok ler sendri camne rupa bentuk velodrome die..nak cakap canggih tak der ler..tapi perfect..ape yang diorang spend kire berbaloi ler hasil nih..last year aku datang kaler hijau kaler die(kalau xsilap ler,rabun warna almaklum)..tapi taun nih dey all kalerkan ngan kaler orange lak....wauooo..nak train pon semangat..and kaler yang dey all guna memang kaler for track..xslip ler time kitorang kayuh..alangkah bagusnyee kalau kat Malaysia ader sbijik camnih..lengkap..and yang penting berbaloi ngan ape yang dilaburkan..ade gym..ader banyak pejabat kat dalam..ader indoor athletic track..and leh jadik byk venue sukan kat dalam nih..Insyaallah...

4 comments:

Arnaz M. Khairul said...

Peh, cun nye velodrom.. Bayangkan kalau kat Malaysia ada orang pakai otak skit buat mcm tu...

The Pocket Rocketman said...

tu la pasal..kalau ade sebijik camni kat setiap state..bayangkan scene basikal malaysia..memang akan berkembang cam anak lintah yang baru branak

Mohd Fahmi Irfan said...

Hah..yelah tu memang cantik dan cun....kalau buat kat Dungun kan bagus abang jijo...kalau boleh bawak balik ke Dungun ajelah. Boleh abang jijo jadi jurulatih kami.....semangat sikit.

Pantai Sura. said...

Yelah saya pun sokong juga.....! Bagitahu kat PM mesti dibuat punyalah itupun kalau cycling kita dapat pingat emas. Semoga berjaya untuk semua cycling kita. Doa saya untuk anda semua.....amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Azizulhasni @ youtube

Loading...