Followers

Friday, August 27, 2010

iPhone 4G

wahhhhhh!!!!!

iPhone 4G ni beb!!!

caya or tak..phone canggih manggih ni da lame kuar kat Melbourne nih tapi sume under contract ler..

kalau korang register for 2 years under mane-mane line kat sini, korang akan angkat phone ni dengan free saje..alomak!!betul ke!!

betul ler..awat nak tipu lakk...

so aku ngah tunggu kedatangan phone yang canggih manggih lagi dari ni tuk menggantikan phone lame ku yang berjasa ni....

hehehe.....

(p/s:kalau ade orang nak kasik dialu-alukan)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Azizulhasni @ youtube

Loading...