Followers

Thursday, September 10, 2009

My precious Worldchampionship's GIFT from Yang Tersayang YT

Hello there,
just nak share sikit dgn korang betape gembirenye aku harini...sebab dapat parcel from US!!
aku x budget pun ape-ape...
skaliiii jeng jeng jeng.....YT ni buat suprised kat aku rupenye....she gave me COACH wallet!!patut la haritu die dok2 tanye suke kale ape....macam2 laa die dok siasat...
brand ape..soo bilee bukak je kotakk tuuu.......walammak aiiii!!tekejut beruk aku!!!!aku terus kol YT...YT ckp hadiah semperna aku dpt silver medal aritu time worldchampionship ..die kate nk bagi lame dah..asik busy je..tmbah plak aritu kt ACC aku menang..so merangkumi segala kejuaraan aku la..sayang my MY!tmbah plak ..skrg ni otak aku tgh benggong dgn exam!dah laa results cam (......)lepas exam,kene concentrate for worldcup pulak....kene kerja kuat..!anyway...aku sanggat happy harini..cam x tergambarrrr ..betape happy nyeeeee hatiku sbb dpt wallet baru..tau2 je YT aku mmg tgh nk tuka wallet....thanks honey...!ur nonesuch !0_0

thanks a lot.....susah2 je....YT is going to celebrate her birthday soon...tgh pikir nak bagi ape kat die?any suggestion?secret...between kite je...tawww..hahahaha....
YT really helps me a lot....i cannot live without u...!!dari sume aspek..smpi assingment pun YT tolong smpai aku dpt HD and A!!terima kasih sayang...........sorry la kalau post aku ni jiwang..sbb aku mmg tgh layan jiwang di bulan ramdan....

ok selamat berpuasa..esok aku ade gym..!pastu exam kompiter..habuk pun x baca lagi..chaloh!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Azizulhasni @ youtube

Loading...