Followers

Sunday, September 13, 2009

2 FAST TO HANDLE LAH IDIOT

Aku baru balik dari uni nih..badan still stress sangkut jammed tadi..sampai-sampai umah nak masuk ikut pintu dapur umah skali budak-budak ni kecoh..

"wei..kete terbalik wei..kete terbalik" si apis yg gigi baru pas cabut

"ko nak tengok keta terbalik tak" si eddy beria

"keta sape wei??kat mane??camne leh terbalik?betol ke?? aku yang blur giler

"kat umah bunjil wei ler,keta terbalik" si junai finisher perbualan...

trus diorg amik beskal tinggal aku terkulai-kulai camtu jer..hishh..xleh jadi nih..
walaupon still blur-blur..penat and confused lagi..trus aku capai beskal teschner aku dan vroomm..vrommm..

omak kaw!!!terkejut berukz aku..tgk betol2 keta terlabik la wei..rase cam kat scene citer 2fast2furious lak..

ape lagi..kitorang pon tak melepaskan peluang amik gamba skit..then nyebok2..

incident ini berlaku disebab oleh dua pemuda yang bajet mereka ngah wat stunt er kan kononnye..agak baghal mereka nih..dengan kelajuan yang tinggi cuba masuk selekoh tajam kat kawasan perumahan..dah laju si baghal ni xleh nak handle keta die..trus langgar devider then langgar pokok disebelah kiri setelah terpantul dari divider tersebut lantas..fiuuuuwwwwww
TERBANG lah korang..amik ko...seb baik keta tak meletop..walaupon ko bukan org melayu,Allah SWT kesian gak ler kat ko..Die nak kasik ko raya gak tahun ni..haaaaaa


si apis menunjukkan pokok yg menjayakan aksi stunt tersebut


stuntman yg kecewa ngan kebengongan mereka+nurse saksi kejadian sedang merawat


aku ngan beskal teschner tak melepaskan peluang amik gamba ngan kereta yg kecundang ini..

p/s: stuntman dalam cite ni memang baghal (sorry kasar skit)..and aku mmg bengang ngan die..bawak keta mmg macam main game slalu..last time baghal nih dah langgar postbox umah kitorang..main parking jer merata tempat..suka wat hal sangat erk..amik ko..Allah bayar cash di bulan mulia nih..

2 comments:

bicyclecrazy said...

layan je..sempat posing

zubaidah said...

kahkah kesengalan terserlah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Azizulhasni @ youtube

Loading...