Followers

Monday, September 14, 2009

kalut milut..ngeeeee


apakah ini??ini apakah???

adakah ini perodua myvi se baru?? atau manusia yang disumpah???

haaaaaaaaaaaaaaa...

untuk makluman u all friends..ini bukanlah tart nenas..tapi ini adalah beg..
beg!!yang orang isi barang tu...

tapi ape yg ajaibnye tentang beg ni sampai aku postkn kat blog nih??

camni citenye..

jeng..jeng...jenggggggg..

pagi tu..aku turun ler awal pagi..breakfast nak pi uni..ade test...pagi tu tak pi gym..
aku ler paling awal..then ngah layan cereal nih..budak2 ni semua turun dah..nak breakfast nak pi gym..

nak dijadikan cerita..beg ni kepunyaan Junaidi@Junai..si Junai ni die pi kayuh ke gym skali ngan Eddy & Apis..Teha lak naik keta ngan Kate & Zam..

aku yang tengah layan ngunyah cereal pepagi nih dengar ler si Junai ni duk cakap kat teha..

"teha..nanti ko tolong bawak beg aku erk"..teha membalas.."ok Junai,no problem"....

then tengah kalut2 nak ke gym tu Junai pesan lagi..last2 before nak gerak, LAGI skali Junai pesan kat Teha..

tup..tup..semua dah xde..tinggal aku sorg jer ngah layan kat meja makan nih..skali ngah kunyah2 tuh aku terpandang beg si Junai nih..terus aku tergelak giler+terbahak-bahaks+berair mata...

lawak sungguh ler..sure bengang Junai kat gym..tapi dah tertinggal..nak watcamne..huahuahua

p/s: Janganlah anda kalut-milut sampai terlupa benda-benda penting atau pesanan orang lain..lagi2 dah nak dekat raya nih..nak gerak balik kampung...janganlah kalian tertinggal barang2 yang berharga u all..adios









3 comments:

Ashley said...

hahaha.. at first when i saw the bag n with what u were saying, i really thought that bag was really a magic or smting.. but nooo..

aftr reading the part where junai kept on reminding teha, i totally got it! teha will deff. forget the bag. n it happned.. she did.. n i can imagine u sitting there laughing cause u were there to see the whole scene.. n even i'm laughing to right now reading ths.. LOL.
a real funny one.. but i still feel sorry for teha though =D

Ashley said...

=D

nanahardlove said...

kirenye ko perli teteh la niii?huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Azizulhasni @ youtube

Loading...