Followers

Wednesday, September 16, 2009

besday mamat

15hb September adalah sambutan birthday berlangsung lagi di Parkville...kali ni dah kali ke brape dahh..meriah tol Parkville..asyik sambut birthday jer..kali ni birthday Mamat lak atau name dalam lesen motor die Mohd Harrif Salleh...orang kampung aku..ganu kiter dan berlumba since junior ngan beliau..

birthday mamat ni tidak meriah dengan kek dan nyanyian 'Allah selamatkn kamu' jer..malah disusuli juga dengan acara melontar telur oleh para2 perserta lontar telur dari negara pasir berdengung...suma dok baliq teloq kat mamat nih..kesian lak aku tgk..nak muntah die..kesian tak kesian..birthday punye pasal lalu aku paling last skali keluarkan senjata sulit aku, gingseng dan akar kayu yang dah berkulat lalu di jadikan songkok kat mamat ni..

sambutan juga dimeriahkan dengan acara mengejar adik sampai ke tengah padang memalam buta..dan juga kejar semua orang dalam rumah sampai ade yang nyorok dalam loker..huahua



muke serius tiup lilin

amik ko!!songkok khas + telur mentah as juadah birthday si mamat


papepon we all tetap enjoy..(adiq je muke sedih skit)...huahua..satu..dua..tiga..tunjuk gigi!!


sesi dalam rumah lak after dah puas baling telur+kejar mengejar..kek pon dah licin..badan pon dah penat..tido time..

1 comment:

~piNkylixiOuz~ said...

kim slam kat tehah 2..
gtau.. nana & jalilah duk koleberang kim slam.. geng netball dia dlu.. mase mude2 dulu.. hehee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Azizulhasni @ youtube

Loading...